Online B2B Groothandel Afleverschema

Algemene informatie

Algemene informatie en voorwaarden

 

Algemene informatie en voorwaarden

 

De Hobbyist levert onderdelen voor alle BMW motorfietsen vanaf 1950 tot NU. En dat alles tegen zeer redelijke prijzen! Naast originele BMW-onderdelen verkopen wij het liefst onderdelen die door de fabrikanten van BMW worden gemaakt: een originele kwaliteit voor een lagere prijs. Ons leveringsprogramma voorziet bijvoorbeeld in Mahle zuigers en filters, Goetze zuigerveren, lagers van Glyco, SKF en FAG, Bing carburateurs en onderdelen, Sachs koppelingsplaten, Iwis kettingen, Valeo of Bosch startmotoren of verlichtings- en ontstekingsonderdelen, Brembo remdelen, Exide accu's enz. Erg sterk zijn we in onderdelen die door after-market leveranciers speciaal voor BMW motorfietsen gemaakt worden, zoals onze imitatie-voorvorkpoten, voorvorkveren, kabels, uitlaten, pakkingen en  andere onderdelen die wij speciaal laten maken. Ook voor de K-serie en de nieuwe 4 kleps boxers hebben we meer onderdelen in voorraad dan de meeste BMW dealers. Daarnaast zijn wij importeur voor de Benelux van Ikon shocks en van Keihan rvs uitlaten, Baehr intercomsystemen, Brisk bougies en Speed 7 schermen.  Alle artikelen en de actuele prijzen ervan kunnen in onze webshop worden opgezocht. De adviesprijs van BMW wordt zichtbaar als je op de artikelomschrijving klikt, zodat gelijk te zien is bij delen die we niet van BMW kopen, hoeveel goedkoper wij zijn dan de prijs die BMW Nederland hiervoor vraagt. Voor een aantal artikelen hebben we extra lijsten gemaakt om sneller inzicht te geven. Wij geven aan klanten die in Hunsel de goederen komen afhalen een extra korting van 2% . Dit geldt niet voor artikelen van Garmin, voor goederen die verstuurd worden en voor mensen die een extra korting op onze goederen krijgen zoals handelaren. De motorrijder voelt zich bij ons thuis en niet alleen omdat de koffie vers gezet wordt en de koekjestrommel steeds klaarstaat! Wij leveren ook veel gebruikte en nieuwe artikelen die niet in de webshop zijn vermeld, zoals windschermen van MRA (www.mra.de), producten van  Verholen (www.verholen.de), Touratech (www.touratech.de), Wunderlich (www.wunderlicht.de), Quixx (www.quixx.com), Xerapol (www.xerapol.com) en Plexus (www.plexusplasticcleaner.com). 

 

Betaling en levering

 

Wij accepteren de volgende cards: Mastercard, Visa, en Maestro. Betalen met Mastercard of Visa creditcard kost echter 3.5% extra. Al onze goederen leveren wij "afgehaald te Hunsel". Wij versturen echter ook alle onderdelen (m.u.v. accuzuur ) per postorder voor rekening en risico van de opdrachtgever. De pakjes worden niet standaard verzekerd!! Bij eventuele schade of vermissing moet men zelf proberen deze bij PostNL vergoed te krijgen. Verzekeren is mogelijk voor EUR 2,50 per EUR 500,00 waarde (of gedeelte daarvan). Dit moet bij de bestelling worden opgegeven. HEEL BELANGRIJK is dat als een pakje beschadigd of open aangeleverd wordt, dit op het ontvangstbewijs vermeld wordt, anders is een claim niet mogelijk en de verantwoording voor deze vermelding ligt bij de ontvanger. Als er telefonisch, per fax of per e-mail iets besteld wordt, is het van belang ons bestelnummer of het BMW bestelnummer, alsmede type en bouwjaar van de motorfiets, door te geven.  In een aantal gevallen, doch in ieder geval bij zendingen met een waarde boven EUR 150,00, dient vooruit betaald te worden. We mailen U dan de factuur en U kunt het bedrag op een speciaal rekeningnummer overmaken dat dagelijks enkele malen wordt gecontroleerd op binnengekomen betalingen, zodat wij meteen uw zending kunnen versturen. Wij hanteren binnen Nederland met PostNL een vast bedrag per bestelling van EUR 6,50 voor de verzendkosten ongeacht gewicht. Op deze manier kunt U (gratis) zware artikelen zoals olie mee laten sturen.  ALLE GELEVERDE GOEDEREN BLIJVEN ONS EIGENDOM TOTDAT DEZE GEHEEL ZIJN BETAALD. Bij niet tijdige betaling zijn alle kosten van incasso (wij gebruiken hiervoor een incassobureau) voor rekening van de schuldenaar.

 

Retourzendingen

 

Bij retourzendingen dient vooraf telefonisch contact met ons opgenomen te worden. Deze zendingen dient men gefrankeerd te versturen. Indien door onze schuld iets verkeerd is gestuurd, vergoeden wij achteraf deze verzendkosten, echter uitsluitend als  met ons bestelnummer of het BMW artikelnr. is besteld. Let op: teruggave van goederen kan alleen na onze goedkeuring onder vertoon van de originele rekening. Elektronica wordt niet teruggenomen. Wij kunnen een korting van minimaal 15% bij terugname van de goederen in rekening brengen. Als er een defect onderdeel waarop garantie van toepassing is wordt teruggestuurd, dient de afzender in alle gevallen de portokosten te betalen, immers wij leveren "af Hunsel". Laat u op het postkantoor niet overhalen het pakket ongefrankeerd te versturen. PostNL verdient hierop flink extra, doch wij zullen het pakket weigeren of de kosten (en BTW hierover) op u verhalen.