Online B2B Groothandel Afleverschema

mededeling

Begin 2015 hebben we onderstaand bericht op onze site geplaatst. We leggen hierin uit dat het voor ons moeilijker is geworden om originele BMW onderdelen te leveren. Wij vroegen ons natuurlijk af wat de reactie van onze klanten zou zijn als we niet meer alles konden leveren. Ondanks het feit dat we veel minder originele BMW onderdelen hebben verkocht, is onze omzet in 2015 gestegen. We hebben van veel klanten hartverwarmende reacties gekregen. Omdat we met de onderdelen die standaard in ons programma zitten gemiddeld meer dan 30% goedkoper zijn dan BMW (waaronder heel veel delen van originele leveranciers zoals Mahle, Sachs, Bing, Bosch, Wehrle, Exide, Goetze, Brembo enz.) blijft het interessant om deze onderdelen bij ons te kopen.

Om te tonen dat wij blij zijn met onze klanten zullen we met ingang van 22 januari 2016 de portokosten binnen Nederland verlagen naar EUR 6,50 incl. BTW per zending tot 30 kg.

Bedankt voor jullie steun en veel motorplezier in 2016.

Els en Kaspar Mulkens en het Team van De Hobbyist.

 

-------------------------------------------------------

BMW heeft onze Duitse BMW dealers gedreigd hun dealerschap af te pakken als ze ons zouden blijven leveren, waardoor we in korte tijd onze leveranciers kwijt raakten.
 
Slechts 8% van onze omzet bestond in 2014 uit onderdelen die we bij BMW dealers kochten.
Wij leveren behalve zeer veel delen van BMW leveranciers ook een enorm aantal delen die wij (of anderen) zelf hebben laten maken waardoor onze artikelen veel lager geprijsd zijn dan origineel.
Wij zullen proberen een beperkt aantal originele onderdelen voor onze particuliere klanten in ons programma te houden, desnoods zonder dat we daarop iets verdienen, maar zullen heel veel  onderdelen uit ons programma laten verdwijnen. Wij zijn begonnen met het opruimen van deze onderdelen en ook jij kunt profiteren van deze aanbiedingen. Geef in het zoekveld op onze website maar eens OPRUIMPRIJS in. 
Het zijn nu meer dan 300 artikelen maar we zullen uiteindelijk ongeveer 4000 artikelen in de aanbieding gooien. Als de voorraad daarvan op is, kunnen we die delen niet meer leveren. 
 
Wij hebben vrijwel alle onderdelen van BMW waar we geen voorraad (meer) van hebben van de site laten verwijderen. Hierdoor is het vinden van prijzen van BMW onderdelen op onze site ernstig beperkt.
 
Hoe kan je zien welke onderdelen wij blijven leveren?  -> Als je op onze website een artikel ingeeft krijg je een resultaat. Als je vervolgens op de artikelomschrijving klikt, wordt uitgebreide informatie over dat artikel gegeven. Als de BMW adviesprijs gelijk is aan de Hobbyist prijs, kopen we het artikel bij BMW en verzoeken wij dat artikel bij een BMW dealer te bestellen als er geen voorraad meer van is.
Dit is vervelend voor ons en de motorrijder. Wij vragen ons zelfs af of BMW dealers blij zijn als onze klanten zo meteen bij hun staan voor een sproeier of boutje van hun R90S. 
Wij zullen nu nog meer artikelen zelf laten produceren of deze via andere kanalen gaan kopen. 
 
Wij wensen allen een gezond 2015 met veel motorplezier!
Els en Kaspar Mulkens en het team van De Hobbyist.